Enzo Knol rijdt op een schwenker zijspan

Enzo Knol rijdt op een schwenker zijspan

4 april 2019 0 Door Zijspannend.nl

Enzo Knol op een schwenker zijspan

Enzo Knol, de bekende en populaire vlogger, kwam tijdens zijn bezoek aan de motorbeurs het zijspan van Reinier tegen. Reinier, zijspanrijder en ook online actief, nodigde Enzo uit om zijn zijspan een keertje uit te testen.

Natuurlijk is Enzo daarop ingegaan en heeft hij meteen zijn avonturen in een vlog geplaatst!
In het filmpje hieronder is te zien hoe het hem is vergaan!

Wie is Enzo Knol?

Enzo Knol, geboren als Enzo Erkelens (Rolde, 8 juni 1993), is een Nederlandstalige youtuber/vlogger en stemacteur. Zijn hoofdkanaal op YouTube bereikte in 2018 de 2 miljoen abonnees. Hiermee is hij een van de meest succesvolle Nederlandstalige youtubers.

Knol uploadt iedere dag een video. Op zijn eerste kanaal, EnzoKnol, uploadt hij elke dag om 16.00 uur een nieuwe vlog met allerlei momenten uit zijn dagelijkse leven. Deze filmpjes zijn vaak humoristisch bedoeld, maar soms snijdt hij ook serieuzere onderwerpen aan, zoals pesten of gescheiden ouders. In een aantal gevallen is er sprake van sluikreclame. Knol scheidde in april 2018 zijn gaming- en vlogcontent door deze te verdelen over twee verschillende YouTube-kanalen. Het tweede kanaal, EnzoKnol2, is bedoeld voor gamevideos van Knol over bijvoorbeeld Fortnite en Minecraft.

Meer zijspanfilmpjes bekijken?

Kijk op: https://zijspannend.nl/category/filmpjes/