Jumbo Run 2022

Jumbo Run 2022

18 juni 2022 0 Door Zijspannend.nl
Jumbo Run 2022

Wanneer

18 juni 2022    
De hele dag

Evenement type

Waren we vorig jaar nog hoopvol dat we in 2021 weer een Jumbo Run konden organiseren, zoals het er nu naar uitziet zal het in juni nog steeds niet mogelijk zijn om met een grote groep mensen een dagje uit te gaan met de motor. Weliswaar begint het vaccineren langzamerhand op gang te komen maar zoals het er nu naar uitziet, zal het zeker tot en met de zomer duren voordat iedereen goed en wel gevaccineerd is. Misschien dat er dan sprake van kan zijn van een nieuwe, normale omgang met elkaar. Want als we de deskundigen mogen geloven, dan zullen we er rekening mee moeten houden dat het coronavirus onder ons blijft. Wat dit dan voor het nieuwe normaal zou moeten betekenen, is nog volstrekt onduidelijk.

Natuurlijk gaan ons als bestuur van de Stichting Jumbo Run Nederland de veiligheid en gezondheid van onze passagiers en motorrijders boven alles. Tijdens een Jumbo Run zijn we met pakweg 350 à 400 mensen uit allerlei landstreken op pad. Dit vinden we onder de huidige omstandigheden, en hoogstwaarschijnlijk ook onder die van de maand juni, niet verantwoord. Daarom hebben we, hoe teleurstellend ook, besloten de Jumbo Run van 19 juni dit jaar niet door te laten gaan.

Voor de tweede keer een bittere teleurstelling. We hopen van ganser harte dat er tegen het einde van de zomer betere tijden aanbreken en dat we dan weer eens voorzichtig kunnen gaan denken aan een Jumbo Run volgend jaar. Op zaterdag 18 juni 2022 om precies te zijn.

We wensen iedereen het allerbeste en hopelijk kunnen we aan het einde van dit jaar beter nieuws tegemoet zien.

Met hartelijke groeten,

Bestuur Stichting Jumbo Run Nederland

 

Onze stichting organiseert sinds 1964 jaarlijks een toertocht voor kinderen met een lichamelijke beperking. Het bijzondere is dat voor het vervoer gebruik wordt gemaakt van motoren met zijspan. Op de pauzeplaats van de tocht bieden wij “onze” kinderen en alle deelnemers behalve een programma, ook een hapje en een drankje aan. In totaal zijn we met ruim 400 personen, waaronder: motorrijders, passagiers, de kinderen in het zijspan, de verzorgers van de scholen, artsen en EHBO, politie en eigen verkeersregelaars, ANWB voor de technische ondersteuning enzovoort. We zijn ons van onze verantwoordelijkheid bewust en daarom is de organisatie tot in het kleinste detail geregeld. Het zal u duidelijk zijn, dat wanneer dit niet het geval zou zijn, de ouders en de scholen ons de kinderen nooit zouden toevertrouwen. Voor de kinderen is de Jumbo Run “de dag van het jaar”. Het is voor hen een onmisbaar evenement geworden.

Meer informatie en foto’s van voorgaande edities kunt u vinden op: http://www.jumborun.nl