Zijspannen en varen, gaat dat samen?

Zijspannen en varen, gaat dat samen?

11 maart 2019 0 Door Zijspannend.nl

Zijspannen en varen, gaat dat samen?

Zijspannen en varen, gaat dat samen? Kijk maar naar het onderstaande filmpje, waarin een man samen met zijn vrouw met hun zijspan, een Canterbury Belle, gaan rijden, eeeuhm…. ik bedoel: varen.

Zijspannen en varen, dat gaat prima!

Het filmpje gaat over een paar met een motor met zijspan. De man klimt op de motor, terwijl de vrouw al in het zijspan zit. Ze staan geparkeerd voor hun huis, en rijden weg richting een brug die naar een meer leidt. Als ze draaien, zien we dat de zijspanbak de vorm van een boot heeft.

Wanneer de motor op een modderig pad naast het meer stopt, helpt de man de vrouw uit het zijspan. Hij draagt ​​een regenjas, regenlaarzen, leren handschoenen en een platte pet; ze draagt ​​een rode broek, een bruine trui en een crèmekleurige sjaal die in de nek is vastgebonden. Het stel tilt de boot van zijn wielen ten zet hem neer – de vrouw draagt ​​extreem onpraktische schoenen met hoge hakken! Ze leggen de boot vrolijk in het water

De man trekt zijn regenjas uit, en de vrouw wacht op hem, tot hij terugkomt, nu in een grijs pak gekleed. Hij helpt haar in de boot en houdt hem stevig vast; zij gaat achterin zitten en hij klimt voorin. De man gaat op zijn stoel zitten en begint weg te varen. De vrouw zwaait naar iemand op de oever, een vissende jongeman zwaait vrolijk terug.

 

Meer zijspanfilmpjes bekijken?

Kijk op: https://zijspannend.nl/category/filmpjes/