EZS overgenomen door DCA Motorcycles te Helmond

EZS overgenomen door DCA Motorcycles te Helmond

20 december 2020 0 Door Zijspannend.nl

EZS overgenomen

DCA Motorcycles heeft EZS overgenomen. Naast de vertrouwde producten en uitstekende service van DCA Motorcycles bent u vanaf 16-12-2020 dus ook voor EZS zijspannen, aanhangers en zijspan onderdelen bij hen aan het juiste adres!

DCA Motorcycles heeft EZS overgenomen

DCA Motorcycles te Helmond heeft alle zijspan en aanhanger activiteiten met betrekking tot verkoop, aanbouw, onderhoud en onderdelen van EZS overgenomen.
Vanaf 16-12-2020 zijn alle zijspan en aanhanger onderdelen en mallen evenals de website en domeinnaam eigendom van  DCA Motorcycles te Helmond.

Over DCA Motorcycles

DCA Motorcycles is een ervaren en professioneel bedrijf in de motorbranche welke al 15 jaar actief is met zijspan & custombouw. Daarnaast is DCA Motorcycles ook voor onderhoud en reparatie van uw motorfiets al jaren een vertrouwd adres.
DCA Motorcycles is al jaren uitgerust met alle gereedschappen en technische kennis voor de aanbouw van zijspannen en bouwen zijspancombinaties voor ieder budget, ongeacht merk en model van de motor.

Zijspan aanbouwen

Naast de eigen ontwikkeling en fabricage van zijspanonderdelen en aanpassingen beschikt DCA Motorcycles met de overname van EZS nu ook over hun eigen zijspanmodellen. Zij zullen deze dan ook in eigen beheer produceren en aanbouwen aan iedere gewenste motorfiets. De locatie van EZS te Zutphen komt te vervallen en ze zullen de werkzaamheden vanuit hun werkplaats met showroom in Helmond aan de Binnendijk 6 voortzetten.

Zijspanmodellen

Aan het huidig programma van onder andere Dedôme, Duna en LAK zijspannen zijn de volgende EZS modellen toegevoegd:
Naast de vertrouwde producten en uitstekende service van DCA Motorcycles bent u ook voor EZS Zijspannen en Aanhangers & bagagewagens en alle losse zijspanaanbouw onderdelen bij hen aan het juiste adres!

Meer informatie:

Kijk voor meer informatie over DCA Motorcycles op de website : www.DCAMotorcycles.nl
Kijk voor meer informatie over de overname op : https://www.ezs-sidecar.com/over-ezs-sidecar/