Kamperen met het zijspan

Kamperen met het zijspan

5 augustus 2022 1 Door Zijspannend.nl

Vakantie met je zijspan

Wat is er nu leuker dan zijspan rijden? Op vakantie met het zijspan! Je kunt er voor kiezen om van hotel naar hotel te rijden. Veel zijspanrijders kiezen voor iets minder luxe en gaan kamperen met hun zijspan, daardoor hoeft het niet minder leuk te zijn!

Kamperen met je zijspan

Door de uitgebreide bagagemogelijkheden en de mogelijkheid om eventueel een trekhaak te monteren en een bagagewagentje mee te nemen, kan je prima kamperen met je zijspan! Het is een mooie uitdaging om alles mee te nemen met de redelijk beperkte ruimte die er is. Zie het artikel: Bagage meenemen met een zijspan.

Er zijn natuurlijk motorcampings, maar je kunt er ook voor kiezen om gewoon te kamperen bij de boer of een willekeurige andere camping.

BMW K75RT – EZS zijspancombinatie

Op de foto bij dit berichtje zie je een BMW K75RT met een tweepersoons EZS TPLS zijspan. De katoenen tent, kleine klapstoeltjes, en de rest van de kampeeruitrusting kunnen volledig vervoerd worden in het zijspan, en dan is er nog genoeg ruimte voor de berijder en zijn twee passagiers!

Oproep – Foto’s van kamperen met zijspan

Kampeer jij ook graag met je zijspan? Heb je een mooie foto van je zijspan naast je tent? Stuur je vakantiefoto op naar info@zijspannend.nl, wie weet plaatsen we hem ook op de site!